Winterkermis Amsterdam

4 december 2020 t/m 3 januari 2021

Evenement geannuleerd

Deel dit evenement:

Winterkermis Amsterdam geannuleerd

De winterkermis op de NDSM-Werf zal dit jaar niet plaatsvinden. De huidige coronasituatie heeft als gevolg dat het organiseren van een winterevenement, in de vorm zoals wij u dat graag zouden willen aanbieden, onverantwoord zou zijn en tevens door de coronamaatregelen ook onmogelijk is. In tijden waarin we juist zo verlangen naar de gezelligheid en warmte die de wintermaanden met zich meebrengen doet het pijn in ons hart om opnieuw een groots evenement af te moeten blazen. Maar voor nu denken we aan ieders gezondheid en houden we vooral hoop dat we elkaar in 2021 weer kunnen treffen op één van onze kermissen en evenementen.

Winterkermis Amsterdam NDSM-Werf

Attracties op Winterkermis Amsterdam

Bekijk alle attracties

Meer aankomende evenementen

IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam 2023-2024

IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam 2023-2024 17 november 2023 t/m 7 januari 2024

Volop winterpret in Amsterdam! Schaatsen, glühwein, kleurrijke lampjes en winterse lekkernijen; ook dit jaar vind je de gezellige ijsbaan weer op het Rembrandtplein in Amsterdam. Winterplaza op het Rembrandtplein staat garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier!

Familiekermis Amsterdam Westerpark

Familiekermis Amsterdam Westerpark 8 t/m 17 maart 2024

Yes, eindelijk mogen we weer! De grootste, mooiste en meest betaalbare kermis van Amsterdam komt er weer aan. Het Amsterdam Westerpark wordt weer omgetoverd tot de traditionele familiekermis! Vermaak voor jong en oud!

Mega Paaskermis Bazaar Beverwijk

Mega Paaskermis Bazaar Beverwijk 22 maart t/m 1 april 2024

De Megakermis Bazaar Beverwijk komt terug, en wel met Pasen! De Mega Paaskermis op P5 van De Bazaar is geopend van vrijdag 22 maart tot en met maandag 1 april 2024. Een geweldig spektakel voor alle leeftijden, met de meest spectaculaire attracties, de lekkerste kermislekkernijen en de leukste kermisspelletjes.

Zomerkermis Amsterdam Osdorp

Zomerkermis Amsterdam Osdorp 31 mei t/m 9 juni 2024

Op de kermis in Osdorp kan jong en oud zich vermaken bij de leukste attracties. Van Break Dance tot (familie)achtbaan en van heerlijke churros tot de grijpkranen. De zomerkermis in het Stadspark Osdorp is er voor de hele familie!