Megakermis Amsterdam Westerpark

De grootste en meest betaalbare kermis van Amsterdam!

13 t/m 22 maart 2020

Evenement geannuleerd

Deel dit evenement:

Evenement geannuleerd

Naar aanleiding van de op 12 maart 2020 door de overheid bekend gemaakte maatregelen inzake het COVID-19 virus zijn helaas ook wij genoodzaakt onze evenementen te staken. Dit betekend dat de kermis in het Amsterdamse Westerpark, die inmiddels al volledig opgebouwd staat, helaas de deuren niet zal openen. De kermis is afgelast. Wij bekijken de mogelijkheden om de kermis te verplaatsen naar een latere datum. Zodra er meer informatie over bekend is publiceren wij dat uiteraard via onze website en social media kanalen. Ook de kermis in Amsterdam Osdorp, die voor later deze maand gepland staat, zal niet op de nu bekende datum gaan plaatsvinden. Ook hierbij geldt: zodra meer info beschikbaar is maken wij dat direct bekend.

Bereikbaarheid Megakermis Amsterdam Westerpark

Per bus

Vanaf Amsterdam Centraal Station:

 • GVB Stadsbus 21 richting Geuzenveld.
  Vanaf: Bushalte CS IJzijde
  Naar: Bushalte Vredenhof
 • GVB Tram 17 richting Osdorp Dijkgraafplein, overstappen in de Marnixstraat/Rozengracht op GVB Tram 5 richting Van Hallstraat.
  Vanaf: Tramhalte CS Tram Westzijde
  Naar: Bushalte Van Hallstraat (Haarlemmerweg)

Vanaf Amsterdam Sloterdijk:

 • GVB Tram 19 richting Diemen (Sniep)
  Vanaf: Bus-/tramhalte Station Sloterdijk
  Naar: Haarlemmerweg

Met de auto

Direct aan het kermisterrein gelegen kunt u parkeren in Q-Park Westerpark. De ingang van de parkeergarage ligt aan de Van Bleiswijkstraat 8, 1051 DG Amsterdam en is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

Locatie Megakermis Amsterdam Westerpark

Polonceaukade
1051 GW Amsterdam