IJsbaan Reinaldapark Haarlem 2022-2023

Schaatsplezier bij het Pannenkoekenparadijs

2 december 2022 t/m 8 januari 2023

Deel dit evenement:
IJsbaan Reinaldapark Haarlem 2021-2022

Deze winter komt het Pannenkoekenparadijs met een bijzonder evenement: Winter Wonderparadijs Haarlem! Van zondag 14 november 2021 tot en met zondag 9 januari 2022: overdekt schaatsplezier, meet & greets voor de kids, een ware kerstmarkt, live-muziek en vooral héél veel winterse gezelligheid!

Op eigen terrein vind je een grote (overdekte!) schaatsbaan voor jong en oud, inclusief schaatsverhuur. Direct naast de ijsbaan kan je je hart ophalen op onze eigen sprookjesachtige kerstmarkt; fraaie kersthuisjes met allerhande kerstartikelen, van fashion tot kerst must-haves! Op alle zondagen is er in de middag live muziek met bekende artiesten! Op woensdag- en zondagmiddag zijn er voor de kinderen ‘meet & greets’ met bekende kinderhelden, zoals Elsa en Spider-Man!

Speciale opening met Peter Beense en gratis schaatsen kids

Op zondag 14 november gaan we de opening van de ijsbaan officieel vieren. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen alle kinderen tot 12 jaar gratis komen schaatsen (ook de schaatsverhuur is gratis!). Om 16.00 uur geniet je van een live muziek optreden van Peter Beense. Daarna gaan de optredens door in het Pannenkoekenparadijs, met o.a. Mike Daane en Lesley Rosbach.

8 weken winterpret in Haarlem

Het Pannenkoekenparadijs haalt hiermee meer dan 8 weken lang de winterse gezelligheid, waar we inmiddels zó naar verlangen, naar ons mooie Haarlem!

» Klik hier voor alle informatie over Winter Wonderparadijs Haarlem.

Attracties op IJsbaan Reinaldapark Haarlem 2022-2023

Bekijk alle attracties

Meer aankomende evenementen

IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam 2023-2024

IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam 2023-2024 17 november 2023 t/m 7 januari 2024

Volop winterpret in Amsterdam! Schaatsen, glühwein, kleurrijke lampjes en winterse lekkernijen; ook dit jaar vind je de gezellige ijsbaan weer op het Rembrandtplein in Amsterdam. Winterplaza op het Rembrandtplein staat garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier!

Familiekermis Amsterdam Westerpark

Familiekermis Amsterdam Westerpark 8 t/m 17 maart 2024

Yes, eindelijk mogen we weer! De grootste, mooiste en meest betaalbare kermis van Amsterdam komt er weer aan. Het Amsterdam Westerpark wordt weer omgetoverd tot de traditionele familiekermis! Vermaak voor jong en oud!

Mega Paaskermis Bazaar Beverwijk

Mega Paaskermis Bazaar Beverwijk 22 maart t/m 1 april 2024

De Megakermis Bazaar Beverwijk komt terug, en wel met Pasen! De Mega Paaskermis op P5 van De Bazaar is geopend van vrijdag 22 maart tot en met maandag 1 april 2024. Een geweldig spektakel voor alle leeftijden, met de meest spectaculaire attracties, de lekkerste kermislekkernijen en de leukste kermisspelletjes.

Zomerkermis Amsterdam Osdorp

Zomerkermis Amsterdam Osdorp 31 mei t/m 9 juni 2024

Op de kermis in Osdorp kan jong en oud zich vermaken bij de leukste attracties. Van Break Dance tot (familie)achtbaan en van heerlijke churros tot de grijpkranen. De zomerkermis in het Stadspark Osdorp is er voor de hele familie!