IJsbaan Reinaldapark Haarlem 2021-2022

Schaatsplezier bij het Pannenkoekenparadijs

14 november 2021 t/m 9 januari 2022

Deel dit evenement:
IJsbaan Reinaldapark Haarlem 2021-2022

Deze winter komt het Pannenkoekenparadijs met een bijzonder evenement: Winter Wonderparadijs Haarlem! Van zondag 14 november 2021 tot en met zondag 9 januari 2022: overdekt schaatsplezier, meet & greets voor de kids, een ware kerstmarkt, live-muziek en vooral héél veel winterse gezelligheid!

Op eigen terrein vind je een grote (overdekte!) schaatsbaan voor jong en oud, inclusief schaatsverhuur. Direct naast de ijsbaan kan je je hart ophalen op onze eigen sprookjesachtige kerstmarkt; fraaie kersthuisjes met allerhande kerstartikelen, van fashion tot kerst must-haves! Op alle zondagen is er in de middag live muziek met bekende artiesten! Op woensdag- en zondagmiddag zijn er voor de kinderen ‘meet & greets’ met bekende kinderhelden, zoals Elsa en Spider-Man!

Speciale opening met Peter Beense en gratis schaatsen kids

Op zondag 14 november gaan we de opening van de ijsbaan officieel vieren. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen alle kinderen tot 12 jaar gratis komen schaatsen (ook de schaatsverhuur is gratis!). Om 16.00 uur geniet je van een live muziek optreden van Peter Beense. Daarna gaan de optredens door in het Pannenkoekenparadijs, met o.a. Mike Daane en Lesley Rosbach.

8 weken winterpret in Haarlem

Het Pannenkoekenparadijs haalt hiermee meer dan 8 weken lang de winterse gezelligheid, waar we inmiddels zó naar verlangen, naar ons mooie Haarlem!

» Klik hier voor alle informatie over Winter Wonderparadijs Haarlem.

Attracties op IJsbaan Reinaldapark Haarlem 2021-2022

Bekijk alle attracties

Meer aankomende evenementen

Najaarskermis Amsterdam Osdorp

Najaarskermis Amsterdam Osdorp 14 t/m 23 oktober 2022

De traditionele en altijd drukbezochte najaarskermis in het Stadspark Osdorp komt er weer aan! Sensatie, vermaak, lekkernijen en behendigheid voor alle leeftijden. Kermis voor jong en oud!